Wat leuk dat je overweegt om een van onze dieren (financieel) te  adopteren. We hebben op dit moment de volgende dieren beschikbaar voor adoptie. De adoptie kan in maandelijkse of jaarlijkse betaling worden gedaan via het veilige betaalplatform Mollie. Gebruik hiervoor het formulier onderaan deze pagina.

Joep
Joep is een bijzondere aasgier. De soort zelf is al een zeldzame verschijning geworden, maar Joep behoort dan ook nog tot een ondersoort die alleen in Nepal en India voorkomt.

- Wist je dat: Joep eigenlijk een vrouwtje is?
- Wist je dat: Joep tijdens de vogeldemonstraties al meer dan 4000 struisvogeleieren gekraakt heeft?
- Wist je dat: aasgieren wel 40 jaar oud kunnen worden?
Noordereiland kiwi
De Noordereiland kiwi komt voor in Nieuw-Zeeland. Hier woont hij op het grote eiland dat in het noorden van Nieuw-Zeeland en zodoende ook wordt aangeduid als ‘Noordereiland’.

Kiwi’s zijn s’ nachts actief en slapen overdag in een hol dat ze zelf graven.
Humboldt Pinguin
Humboldt pinguïns danken hun naam aan de Humboldtstroom die voor de westelijke kust van Zuid-Amerika loopt. Deze koude zeestroom brengt veel voedsel met zich mee, wat ideaal is voor de pinguïns.

De Humboldt pinguïns wonen in de kustgebieden van Chili en Peru.
Rode Panda baby
Rode panda’s leven op een hoogte van 2200 tot 4800 meter in het Himalayagebergte.
Hier bewonen ze gemengde bossen van loof- en naaldbomen.
In deze wouden bevindt zich ook bamboe, het hoofdbestandsdeel van hun voeding.
Stellers zeearend
Stellers zeearenden leven rond de Zee van Ochotsk. Dit is een zee die aan de oostkust van Rusland ligt tussen het schiereiland Kamtsjatka en het vaste land van Rusland.

In de zomers bevinden de Stellers zeearenden zich in het noorden van dit gebied en in de winter trekken ze naar het zuiden. Stellers zeearenden leven in de buurt van meren, oevers, rivieren en in de kustgebieden.