100,00

Categorie:

Beschrijving

HELP AVIFAUNA

Tijdens je wandeling door Avifauna kom je langs verschillende werelddelen. Zo zie je de mooiste vogels, maar ook de gezelligste apen. Bij Nuboso, het stukje Zuid-Amerikaans nevelwoud, kom je leuke dwergapen en bijzondere vogels tegen. Deze dieren zijn de ambassadeurs van hun soortgenoten in het wild en verdienen ook een optimale leefomgeving in het vogelpark.

De nevelwouden van de bergen in Zuid-Amerika herbergen een aantal hele bijzondere vogel- en diersoorten. Door ontbossing, milieuvervuiling en klimaatverandering verdwijnen helaas ook deze natuurgebieden in rap tempo en worden steeds meer diersoorten met uitsterven bedreigd.

WIST JE DAT JE JE EIGEN STUKJE NUBOSO KAN KOPEN OM AVIFAUNA EN ONZE DIEREN TE STEUNEN?

Wij bij Avifauna willen ook hier meer kennis over verschaffen. Daarom kun je bij ons veel leren over deze dieren en de natuur. Door de natuur te zien en te beleven, ervaar je dat we echt zuiniger moeten zijn op onze aarde. Alleen met steun van sponsoren en donateurs kunnen we dit doorzetten. Zo kunnen we betere verblijven bouwen voor de dieren en valt er door onze bezoekers steeds meer te beleven en te leren.

En ook jij kan helpen! Steun ons in de bouw van Nuboso en koop één van de stukjes Nuboso in deze webshop.